New Born

Assalamualaikum..hii mommy2 sume..sy Muhammad Uwais Al- Qarni..usia sy baru 5hari..due sy sepatutnya 21/1 tp sy xsabar nk kluar awl..hehehe..berat sy lahir 3.84kg..alhamdulillah sihat dgn jayanya..?

New Born
49 Balas

Lebatnya rambut dia... 😍 Tahniah sis selamat berpantang... Doakan sye untk dpt zuriat sendiri yew...

Masha Allah... Alhamdulillahhhhh awak baby yg berat dan comel.. berat tu tak berapa takut nak pegang

Alhamdulillah . Tahniah , semoga m'besar dgn sihat & mjdi anak yg soleh ..🤲🏻

Alhamdullilah... comeynye.. tahniah.. moga sy lak dpt bby boy lps ni..

Alhamdulillah 👍🏻 Apa tips bersalin awal ye? 😬

Alhamdulillah tahniah sis...doa kan sy juga ya dpat zuriat...

Congratulations 🎊 doakan saya pula tau. Baru 18 weeks

Tahniah mommy.. Xjadi la nama yg sy cdngkn hritu ye.huhu

Alhamdulillah syukur... Tahniah puan... Beso juga bb

semangatnye die...hehe..hensem.. Tahniah ye.. 😘