HB

Assalamualaikum.. HB 15.. terlalu tinggi sangat ke?? X elok ke?? Misi mcm terkejut n hairan.. Preggy YG ke 3, inilah rekod HB plg tggi.. dari booking bln 7 HB 15.. Preggy YG lps setakat HB 13lbh saje.. 15weeks 2days.. GDM on diet

1 Balas

ok je tu...

4y ago

Baru terbaca klu tggi sgt pun x elok katanya.. darah pekat sangat.. 15 limit plg normal.. kepastian x taulah tp itu YG dpt Cari dari jwpn YG pernah bertanya soalan disini.. risau jugA...