Low HB Thalasemia carrier

Ada tak mommy thalasemia carrier yg low hb? Mcm mana nak naikkan hb? Sbb hb maintain 10.7 😅 takut lama-lama drop. Skrg dah masuk 15 weeks. Tengah on obimin. #firstbaby #25112020

2 Balas

sis try minum mamariam. hb maintain 12 ke atas. sy 1st buka buku hb sy maintain 12 ke atas. sbb consume jus mamariam. misi x marah. even sy x bole makan ape.

4y ago

Terima kasih sis nnt sy try ❤️

Xpernah pulak time mengandung low Hb.. 😊 😊

4y ago

Ok sis ☺️ sy sbb mmg sblum pregnant lg low sbb thalasemia carrier 😅