Perut rasa sakit

Assalamualaikum..hai..saya nak tnya..knapa ye perut saya rasa sakit..bahagian dari pusat ke ats..perut rsa memulas je lbih kurang mcm snggugut tu..bila berdiri,duduk dan baring melintang saya akn rasa sakit smpai perut rasa perit tegang..bila cuba baring mngiring kiri dan kanan rsa sakit akn kurang..saya start rsa sakit dalam pkul 4ptg tdik hingga skrg..skrg sy dh masuk 33weeks..

2 Balas

Kne tahu false contraction atau contraction betul. Kalau ada darah, pecah ketuban, g hosp terus