Due Date

Assalamualaikum/Hai. Nak tanya due date ni ikut yang mana eah? Klinik Private : 12 May 2020 Klinik Desa : 8 May 2020 Klinik Kesihatan : 15 May 2020 Due ni akan ikut tarikh datang period / tarikh abes period eah? Pening pulak ? tQ ?

2 Balas

Ikot date awal period. Kiraannya contoh last period bulan 3, kira la smpi 9 bulan. Lpastu tarikh awal period + 7 hari. Contoh 15 + 7 =22/12/2019. Ni yg pakar tmpt saya ajar.

5y ago

Sangat2 membantu puan, tQ so much 🤗