Perut rasa keras

Assalamualaikum Hai mommies sume, Maaf nk tnya pendapat mommies , normal ke perut terasa keras preggy baru 5 bulan? sebab ade kawan spejabat rasa baru-baru ni die rasa & die pelik kenapa awal2 preggy perut rasa cam keras. sy xtau sgt sbb preggy anak sulung. Mohon pncerahan mommies sume. Tq 😊😊

2 Balas

Penah tnye doc okey ke perut mgeras sbv perut sye mmg jenih keras..n doc ckap if mgeras tapi x sakit its okey

Sye pon kdg mngeras jugak, kita sma 5 bulan, ada yg kata baby mngeliat😂