peru keras

hai mommies . nak tanya, siapa selalu rasa perut keras setiap kali bangun tidur . kenapa ya .

3 Balas

Saya dah masuk 30 week , setiap kali bangun tidur perut rasa sakit sangat mcm rasa nak membuang bila pergi toilet nak membuang tuh pon rasa sakit sangat bila nak membuang time tuh baby pon ikut gerak2 🥹 tuh normal ke ?

Tu namanya latihan contraction.. Makin meningkat usia kandungan..makin kerap contraction dpt rasa.. Just relex jer...semua ibu hamil melalui perkara yg sama..

5y ago

ouhh yeke . thankyou for the info . risau jugak sbb selalu keras pastu rasa cramp .

Dah berapa bulan ya