Folic acid

Assalamualaikum...Boleh tak nak tanya sebelum kahwin sebulan setengah ada makan folic acid tapi makan skip makan skip..tup2 pregnant 4 week..pernah tak kena keadaan macam ni...apa akan doktor sarankan ya..baby akan ada kes x

10 Balas

Teruskan je makan folic acid hari hari cuma kalini jangan skip sebab dah pregnant. Lagi penting kena makan hari hari.

Maknanya puan suburlah tu😂. Teruskan saja asid folic tu. jgn skip. Baik utk perkembangan baby

Sokay dear. Trsukan sje mkan folic aciD. And always take care. Jgn buat krja berat2.

Xde masalah pon..nii dh tau pregnant,,terus lahh sambung mkn acid folic tuu ye☺️

Takpe. Dh positif kan.. Rezeki la tu. Jaga diri.

Teruskan makan acid folic ya. Btw tahniah😁

Teruskan je makan macam biasa. Jangan skip.

trskan mkn sis..

teruskan je.

Bole amalkan