hospital swasta

Assalamualaikum..bole share pengalaman bersalin di hospital swasta?

1 Balas

Ank sy due2 hosp swasta yg berbeza. Ank first klinik Sheela Klang, pd sy time ank first kt klinik ni kenangan pahit jgk, x kene dgn harga. tp ank 2nd bersalin kt hosp SALAM shah alam. Okay sgt, very islamic, price for normal pun okay. Total sy kene 2600 termasuk induce.

3y ago

Anak pertama sy di DEMC shah alam. skrg Avisena women and child hospital, yg kedua di UMMC dan yg ketiga in shaa Allah di Avisena jg. in term of layanan di labour room n sy lebih kepada avisena la. kalau bilik pn avisenna. what we pay is what we get la.