hamil

assalamualaikum...bhya ke?sy czer..ank baru 6bulan..tp saya hamil lg..

9 Balas

Sy sokong smua pndpt sis...sy pn ank yg first czer,sy rncng 4 thun utk ank yg no 2...utk ank yg yg bakal lahir bln 12 ni pn sy rncng ank yg no2&3 6 thun bru hamil len...bkn apa nnti apa² risiko kita yg kna tnggung...mcm sy walaupn jarak ank mmng jauh² tp kdang² ada jgk rsa pedih dlm perut...

5y ago

Normal sis...walaupn dh berthun²...luka dalaman kita x nmpk...