hamil

assalamualaikum...bhya ke?sy czer..ank baru 6bulan..tp saya hamil lg..

9 Balas

ya allah klu boleh rancang la sis sebab sis ceaser, bahaya pregnant dekat dekat ni risau dalaman belum sembuh dgn baik lagi tuu ya allah takutnyaa dgr baru 6bulan hamil lagi, memang rezeki Allah bagi tapi kita pun kena fikirkan tentang diri kita juga sis refer la dgn doc, dgn mereka sajalah sis boleh dapatkan pendapat yang lebih bernas tentang kehamilan kalini moga dipermudahkan