kepala terasa panas bila disentuh sejak lahir

Assalamualaikum..bby sy 3bln..sjak lahir kepala dia bila sentuh rsa pnas je tp dia tkdmam..hari2 sy chck suhu bdn dia..ada tk mommy2 kt cni ada pengalaman sama?knp ye?sy ank prtama..

2 Balas

Normal. Ada baby badan MMG jenis badan hangat je. Ada baby Kita pegang badan dia rasa sejuk je. Biasa kalau badan rasa sejuk ni badannya jenis bertubuh bambam.

4y ago

Kalau cek suhu badannya ok in Shaa Allah tak ada apa2 sis. Tapi kalau rasa risau bawa LA baby ke klinik ye sis

Normal hehe.. Anak sya pun mcmtu dri awal smpai skg 7bulan 😊

4y ago

Lega sy klau normal..trma ksh