Comment Spam yg tak membantu

Salam semuanya. Tujuan posting ni nak menegur user @ainulfatehah yg selalu spam setiap post2 ibu dengan link group whatsapp. Maaf akak. Saya taknak join group whatsapp akak tu. Saya serabut sangat baca comment link akak. Saya nak baca komen ibu2 yg lain tiba2 ada je komen link akak tu. Maaf akak, makin saya serabut tengok link tu, makin saya menyampah taknak join. Banyak lagi page ttc kat fb yg lagi bermanfaat utk join. Sekian terima kasih. #bantusharing #firstbaby #advicepls

11 Balas

Korang takyah join group tu pun takpe. Jenuh weh nak tengok gambar opk & gambar keputihan dia. Kadang mual rasa tertengok. Tunjuk gambar keputihan sikit2 dah lah. Ya Allah tak sangka org mcm ni wujud

5mo ago

Apa lah perangai camtu 🤦🏻‍♀️

tulatu nak tau gak group dia suruh join Tu penting sesangat ke hape?asal Komen je Naik link dia... hahaha 😂 Rasa mcm juling biji Mata nmpk link dia je full Komen xda mana pon ..😆

5mo ago

Org lain ada jga yg posting dlm group tu.

Can you imagine buka2 TAP penuh dgn notifications dia saja reply link. 10 komen yg saya tinggalkan kt 10 soalan mommies tanya, ada sajaaa dia pun komen link tu. Betul semak 😅

ni Sama dgn sorg lgi tu tak habis2 dgn "normal" dia je 😂😂 org lain pulun Jawab panjang lebar 😂😂

6mo ago

seketol ain kan. tak abis2 nk jawab tp sepatah je. tak membantu

Saya dah block dia. Buat semak jer. Sblm block buat report dulu

Kejap lagi dia datang sini letak link group wasap kat sini pulak 😆

5mo ago

wujud lagi ke dia nya sis?hahah🤣 Rasa mcm ramai ibu² dah report dia punya page je...😆

Hahah saya dah block lepas 5kali nampak link dia.

tu la... mane2 je nampak komen die...

👍 buat laporan pada komen dia

biarkan je.. jangan layan