demam campak

Assalamualaikum..anak sulung lelaki umur baru 9 bulan kena demam campak..ada tak petua yang mujarab untuk bagi bende tu cepat habis & petua tanak bagi budak meragam sebab gatal demam campak tu..mohon bantuan..tq😊

1 Balas

ada org kata pkaikan ank bedak sejuk...ada kata guna daun semambu buat bedak n buat mndi or mandikan ank dgn air kelapa muda..wallahualam. sy xpsti ianya btl ke x..tp xpe sy try up status puan ni jika ada mommy yg berpengalaman.blh share dgn puan.. mg anknya cpt sembuh ea..aamiin