Ketatkn peraturan apps ni

Assalamualaikum..Admin #TheAsianparent tlong ketatkn peraturan apps ni..td sy pegi msuk photobooth ada gmbar lucah yg d upload..Astaghfirullahalazim..

4 Balas

Alhamdulillah dh settle dh sis 😉✌smlm email TAp dgn ss apa dia sent.. admin TAp trus buat tindakan 😉

yeke sis ? nampaknya sy tertinggal keretapi ni 😅. ada jugak ye yg x senonoh dlm ni

4y ago

Haha takpe. Menyakitkan hati je benda tu. Nasib admin dah block dia 😅

Admin dah block orang tu sis. Memang dia suka buat kacau dlm apps ni.

4y ago

Dia geram laa tu orang tak layan dia. Tu dia jadi gila kejap 😅

Da setel da mommy. .😊🥰