100 Tip Solusi Parenting

9 Balas

Assalamualaikum sis. Website die tu cara payment billplz tu mcm mana yea?

7mo ago

waalaikumussalam.. maaf baru bkesempatan tengok tap.. gteway pyment mcm biasa awk. pilih nk proceed pembayaran guna bank pilihan dan ikut arahan seterusnya.

Buku 1st tu mcm mana nk dpt? Yg buku je 2 nie click link tu sahaja ke?

7mo ago

ye.. link untuk buku 2 ni shja.. Pnerbit/cetak berbeza. Buku pertama tak pasti la awak masih ada dipasaran (kedai buku MPH dll) atau tidak. cover☝️.

semoga berjaya ibu ayah

Good info

👍🏻

👌🏻

Terbaik

👍