carpal tunnel syndrome

Assalamualaikum..ada mommy2 yg kena carpal tunnel syndrome tak time pregnant??

carpal tunnel syndrome
23 Balas

nak masuk 9bulan kene dh. Smpai ke siku. ngilu. Tp pas bersalin hilang kan?? Sakit oo lg2 slalu time tdo la slalu kene dgn time makan.

Sye sis! Dua² tgn kena. Start dari awal 7 bulan hari tu smpai skarang. Mmg siksa kadang rse mcm nak nanges pun ye 😂

Saya kne since pregnant 28weeks, smpai skrng baby dah nak masuk 8bulan. Kadang2 tengah drive kebas. Tengah makan tak rasa.

4y ago

Ouh..lama jgk la sis kena eh

saya kena lepas bersalin lama juga nak hilang dalam 2 3 bulan,pastu kena rajin urut lembut dengan minyak panas.

4y ago

Ouh tula..sy pun just urut2 mcm tu jela ni..lps bgun tido la yg pling sakit sgt

Sy kena sis. Start 7 bulan smpai skrg ni. Dua dua tangan kena. Nak buat kerja pun susah.

4y ago

Tula..dua tgn yg kena ni payah skit nk buat keja😅

Sya kena dari 20w smp skrg dah 36w masih lagi sakit tapi tak seteruk awal2 kena

4y ago

Ouh..sy sebelah kena time 20w, skrg dh nk msuk 30w kena pulak lg sebelah😅

Saya pernah kena. Tapi tak lama lepas melahirkan dia hilang sendiri.

Masa pregnant dulu kena dlm 2 weeks.. Bykkan minum susu utk kalsium.. 😊

4y ago

Susu kotak dutch lady tu pun dah ok, susu chocolate ke, strawberry ke..

Sya ,,dari start 7bln smpai la skarang dah nak dekat2 bersalin.

Saya jd masa 7bln tp 2 mgu mcm tu ja then elok sndri