ada 3 bijik bawah ketiak belah kanan

Assalamualaikum..ada 3 bijik tak pasti apa bawah ketiak belah kenan..ada orang cakap orang mengandung biasa benda tu..betul ke?

2 Balas

3biji ap tu sis . ketulan daging ke . klau yg tu normal kelenjar org kata . klau bkn jenis ketulan daging batter check tok kepastian . sy pon mse preggy ank prtama ad 1ketulan kt ketiak . tpi dy kecik je . dh mcm ala taik lalat idop je cume dy bkn itam n bkn bulat . hnye cebisan daging je . klau tu kelenjar .

5y ago

klau sis xpasti bole check sis kt kk

Tak rasa benda biasa sebab I mengandung dulu tak ada 😅 refer dengan doc, takut bahaya je tu