Nak tanya tentang ketiak

ketiak jdi gelap tu normal kan, tp apa sebab ketiak ada tumbuh merah2 mcm jerawat lepas tu kulit ketiak kering dan mengelupas .. tapi sebelah kanan sja, ketiak sebelah kiri tiada. saya x lama lg masuk 32weeks ..

1 Balas

kalau rs mcm gatal atau xtahan kesan dr kulit ketiak mengelupas dan kering better puan g klnik dptkn rawatan.nnti doc akn bg krim sapu yg sesuai tuk puan sapu ..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin