1 day left !!!!!

Assalamualaikum w.b.t Lusa (27.9.19) sy akn menjalani operation utk czer delivery mode di Hosp Ptjaya. Mohon doa dr kwn² semua agr urusan bersalin sy dipermudah & dilancarkan oleh Allah s.w.t. Dan doakan agr ank yg bakal sy lahirkan(1st baby) diberi ksempurnaan akal & fizikal serta dijauhkan dr segala ksulitan.. Sy juga mndoakan agr ibu² yg bakal melahirkan jg diberi kmudahan dan dilindungi Allah dr sgala ksulitan & masalah.. Ameen² ya rabb al ameen.. #nervous

31 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan sis...bykkn baca selawat semasa operation nnti...sbb separuh badan ja biusnya...seperti yg saya buat sbelum ini...saya byk berselawat dan baca surah sepnjng operation. Semua berjalan lancar. InshaAllah...saya dah 28 hari dlm pntng.

5y ago

Oh baik.. Nsihat brguna.. Ameen² ya rabb al ameen.. Tq sis😊

Sy doa kan, Semoga sis dipermudahkan bersalin nanti dan mudah mudahan anak sis lahir nanti sempurna sifat dan sihat hendak nya. Amin

5y ago

Ameen² ya rabb al ameen.. InshaAllah dgn izinNya.. Trime ksh sis😌

semoga semuanya dpermudahkan ye sis..btw nak tanya brapa kos bersalin kat hosp ptrajaya ye?utk normal n czer?

5y ago

Tq sis 😊 oh.. Psl kos x sure la sy.. Sb husb sy keje gov dkt ptjaya.. So x byr sis..

Tq semua mommies atas doa, nsihat dan ucapan.. Semoga Tuhan merahmati hdup kalian..

Smoa dipermudakn untk sis n bby...smoga smuanya bjln lncar dn sis n bby sht2 sja... Aamiin

5y ago

Ameen² ya rabb al ameen.. Tme ksh sis.. InshaAllah😌

Aamiin r.a.. Semogaa dipermudahkan yeaa..dan selamat kedua2nyaa..💕

5y ago

Ameen² ya rabb al ameen.. Tq sis.. InshaAllah dgn izinNya😌

Semoga dipermudahkan urusan sis, semoga dilindungi dan selamat.

5y ago

Ameen² ya rabb al ameen.. Tq sis 😊

Semoga urusan sis dipermudahkan Allah S.W.T. Aminn...

Semoga mommy dan baby selamat. 😘 #tiba2nervousjuga

5y ago

Ameen² ya rabb al ameen.. Tq 😊

Semoga dipermudahkan mommy...🤲🏻🤲🏻