Tip Membuang Msa Pregnant.

Assalamualaikum Tumpang Tnya Ibu². Selain Buah Untuk Bagi Lawas. Ubat Membuang Apa Yg Ok Untuk Ibu Mengandung.. Sya Jnis Susah Membuang.. Mkn Buah Tak Jalan. Makan Ubat Baru Jalan. Sya Dah Cuba Pati Oren Sanquick Tak Jalan Jugak. Msa Tak Pregnant Sya Mkn Ubat. Tpi Dah Pregnant Sya Stop, Sya Cuba Buah², Tapi Tak Boleh Jgak. Dlam Masa Pregnant Ni Sya Ada Ambil Jgak Seminggu 2 Kali. Tkut Effect Baby.. Satu Lagi Memulas Tu Memang Lain Macam Bila Mkn Ubat. Ibu2 Tolong Suggest Apa Yg Bagus

27 Balas

Sma sy sis...dri bujang smpai da kawen..da preggy ttap susah membuang..mkn buah,.minum sunquick pn xjln..nt ada apointment dgn doc bru nk bgtaw..terseksa rasanya bila xmembuang...