Darah keluar selepas waktu subur

Assalamualaikum tumpang tanya normal ke keluar darah spt haid tp haid sepatutnya dtg mnggu dpn..dlm masa yg sama perut rasa sakit sprti senggugut

7 Balas

Darah sikit atau byk? Kalau byk mcm period biasa tu normal. Mungkin hormon berubah. Kalau sikit like setitik gitu n berwarna pink2 mcm tu ada possibility hamil.

2y ago

Try buat upt. Kalau -ve tu mungkin hormon je. Semoga dipermudahkan urusan

ye sama mcm sy sis,sy masih tertanya2 jgk..tp keluar waktu subuh je...bru 2 hr jd gini...period mggu depan,tp sy xde cramp perut pn

normal kot ,maybe sbb hormon. sbb sy pon baru je terjadi ni. period 5hari pastu stop 7hari and period lagi 5hari. 😅

2y ago

ouhhh bole jadi ye mcm tu...🤭sbb ikut kn period sy teratur semua ny...tp xtahu la da kenapa pula buln nie jd gitu...

Ada brsama suami ke sblm kluar darah tu?mksudnye btl2 lps brsma suami trus kuar drah..?and rasa cramp kt prut lps tu?

2y ago

sebelum tu ada juga bersama sehari sebelum dtg darah

klau kata kluar mcm haid,kira haid lah tu.. gangguan hormon kdang ubah kitaran haid yg normal .

normal maybe

maybe hormon