Tekak rasa cucuk2

Assalamualaikum / hello , tips apa yah boleh hilang rasa tk selesa kt tekak mcm pedih cucuk2 dh minum air , minum air herbal dan macam2 sama je . Malam tidur susah sebab tekak ni ... sampai terbatuk sebab tk tahan dengan tekak ni pedih cucuk2 then dalam lidah ada biji2 bahaya ke untuk ibu hamil ? Tu yg nak tanya ada cara semulajadi boleh hilangkan tekak ni tak selesa sangat ??

2 Balas

Baik awk g ja klinik check..sy pon xpasti..risau pulak sy dengar

4y ago

Alhamdulillah semua ok doc kata panas dlm jdi kena makan ubat and banyak rest tq care ☺️

Takut tonsil, better check doktor

4y ago

Alhamdulillah dh checkup kat hospital smlm ambik darah semua doc kata panas dalam and doc kata tk de demam denggi darah okay jdi doc bagi ubat batuk , ubat tahan sakit sma oral ( air garam ) Alhamdulillah semua okay makan ubat skrg tq care ☺️