Selamat Bersalin baby boy 41w

Assalamualaikum.. syukur alhamdulillah akhirnya sy selamat melahirkan seorang baby boy seberat 3.06kg pd 5ptg 8/11/2020 secara normal dan episiotomy. 8 hari lewat drp tarikh jangkaan. 6 hari bertapa di hospital start 4/11/2020 sampai hari ni 9/11/2020. Tp baby sy kuning kena tahan kt ward. Doakan baby sy ok ye blh balik rumah lepas 3 hari.

11 Balas

alhamdulillah tahniah. semoga ibu dan baby sihat.. saya dah 39minggu6hari masih lg menunggu baby keluar.

4y ago

InsyaAllah tak lama dh tu...pujuk2 baby suh keluar cepat2 ye.