pedih ulu hati

Assalamualaikum.. Sye nak tnye,mslah sye ni,klau makn pedas ckit jerk da sakit bhgian ulu hati.. Mcm rase pedih2 panas gitu.. Normal ke ye? Da x de selera nak makan.. Ade part makn biscuit pun,cam panas2 jugak. Dalm beberape 2nd gitu.. Pastu hilang.. Dtg lagi.. Sape ade pengalamn mcm ni ye? Ape nak buat?

6 Balas

sbb tu x d galak kn mkn mknn pedas.. erm sy kalau kne pedih ulu hati tu mkn madu.. amal kn sesudu setiap ari.. amik masa jgak nk ok..