Uri Ker Bawah

Assalamualaikum sye dh pregnant 28week mse scan bby doc ade ckp.. Uri dh jatuh ker bwh.. Ade cara tak untuk naik kan blik uri kte blik ker normal.. Sbb doc ckp klo uri Ker bwh xley bersalin normal.. Bley beri cara tak.. Mohon bantuan ?

12 Balas

Sme mcm sye, scan mse 28w jgk, uri duk bwk, sye solat, tp sujud lbh lme dri biase, doa byk2 mse tgh sjud tu, bile dh 31w sye scan lg, dktr pn tkjt cpt nye uri naik blik.. Smbil tu pujuk bby, ckp ngn bby dlm prt srh naikkn uri🤗yg pntg jgn angkt brt..