First pregnancy 🍼

Assalamualaikum, syaza nk tahu pengalaman ibu ii smua , waktu first pregnant , tapi masatu tak tahu lagi yang ibu ii ni pregnant ,apa yang ibu ii rasa seblum check upt dan tahu pregnant? 🥺 Doakan syaza dapt zuriat juga yaa🥹🤲#ingintahu #firstmom

44 Balas

waalaikumsalam , saya demam seminggu lebih dan cirit birit nya . mengigil badan kejap panas , kejap sejuk . Test covid negatif , lepastu ex bos saya kata "kau ni kena check pregnant test ni, bukan covid test" 🤔 terus beli UPT check 2line kabur time ni hari sabtu , tapi naluri hati ni rasa nak check lagi sekali saya beli 2 UPT terus 😂 so saya jarakkan hari , hari isnin saya check balik terang 2line tu , hari selasa pun excited check lagi pun 2line.. terus husband ajak pergi klinik dan alhamdulillah setelah 3 tahun menunggu akhirnya ada rezeki dapat zuriat 🤲.. saya doakan syaza dan suami semoga dipermudahkan urusan dan dikurniakan zuriat 🤲