First pregnancy 🍼

Assalamualaikum, syaza nk tahu pengalaman ibu ii smua , waktu first pregnant , tapi masatu tak tahu lagi yang ibu ii ni pregnant ,apa yang ibu ii rasa seblum check upt dan tahu pregnant? 🥺 Doakan syaza dapt zuriat juga yaa🥹🤲#ingintahu #firstmom

44 Balas

sy ttc 13 years,UTK sis sy doakan insyallah ada rezeki bt sis cuma cpt dan lmbt...pcya PD Allah..rezeki tu DTG Dr dia.. sy tiada tanda2 atau morning sickness alhamdulillah..yg menyebab kan sy chek upt sbb berat sy naik mendadak, cpt letih rasa bdn berat je nk bt ape PON tp dlm masa yg sama kerap kencing. period sy dah nk masuk 3b x dtg sy x riso PON sbb selalu PON period kdg2 x regular😅. 1 hari tu sy g Watson nk beli teh detoks, ntah MCM mne terpikir nk Chek upt dulu ikut kn MLS nk beli upt test sbb takut kecewa sendiri...alangkah terkejut nye subuh2 Chek 2 Line... alhamdulillah rezeki Dr Allah..doakan sy selamat melahirkan bayi February 2023..amin🤲