First pregnancy 🍼

Assalamualaikum, syaza nk tahu pengalaman ibu ii smua , waktu first pregnant , tapi masatu tak tahu lagi yang ibu ii ni pregnant ,apa yang ibu ii rasa seblum check upt dan tahu pregnant? 🥺 Doakan syaza dapt zuriat juga yaa🥹🤲#ingintahu #firstmom

44 Balas

Pengalaman saya, saya dan suami saya terasa letih sgt, nk buat ape2 jadi malas, rasa nk tido jew spnjang hari, kemudian period saya dtg lewat seminggu.. Alhamdulillah cek upt naik double line 2x cek.. Kemudian double confirm p klinik.. Alhamdulillah mse tu bru 4 minggu... (Period sye dtg normal setiap bulan).. Sblm tahu pregnant xde ape2 simptom pun.. Lpas dh tau terus mkn xde selesa, mual dan muntah2 jew, bdn jdi letih, perut asik cramp.. Alhamdulillah skrg bru masuk 10w..semoga dipermudah segala puan syazani dikurnaikan zuriat.. Aamiin Ya Robbal Alamin 🤲🏻 dan semoga dipermudah segala urusan mommy dlm group nie.. ❤️❤️❤️❤️