Ingin tahu

Assalamualaikum sya mw bertnya. Ank sya umur mw masuk 8 bulan Dia batuk sdh lama mgkn 2 minggu sdh Sdh 3x pi klinik Mcm2 klinik sdh di pigi Dn mcm2 jg ubat dibgi Kecuali ubat batuk tk dibgi Mgkn sbb masih rendah umur Soalan sya Normal kh mcm tu Sbb sya risau sgt 2 minggu tu lama btl batuknya Masa pi klinik pun doktor cuma ckp dia asma Sya tgk ank sya tk asma pn Di tgk asma sbb dia batuk tu membuat kn dia semput smpai susa nk bernafas Ubat apa lgi nk bgi ni...>_

2 Balas

Hentikan dulu sis makanan yg berasaskan tenusu, tepung. Bagi lebih buah dan sayur.

1y ago

8 bulan boleh dah mkn buah dan sayur, nasi. Complete meal. Cerelac shj tak cukup nutrisi. follow happy baby food malaysia kt FB byk info tentang pemakanan baby. Ce