Kandungan pertama

Assalamualaikum Sya nk tnya.. minggu lepas Sya check dkt klinik..Sya kurg darah..dan doktor ada bagi ubat tambah darah...lepas tiga hari Sya minum itu ubat ..bayi dlm kandungan langsung tk bergerak ..dh dua hri tk bergerak...apa kah bayi MMG tk bergerak ..atau pn dari ubat tu ...takut2 pla nk mnm ubat tu lgi.. Apa kah perlu Sya mnm lgi ..atau tk?

2 Balas

Better pergi check hospital sebab bahaya baby dalam kandungan tak bergerak. Dah dua hari tu, pergi hospital check dulu.

2y ago

selepas Sya berhenti mnm ubat tu .baby aktif blik...

nama ubat tu apa ya