anak luar nikah

Assalamualaikum Sya dah 36 minggu mengandung scan baby boy,saya mengandung bukan anak suami tahu mengandung 2 hari sebelum akad nikah...jadi anak ini berbin kan Abdullah ke cmna.sbb ada baca kalau 6 bulan kebawah belum tarikh Nikah boleh berbin kan si suami tapi ini bukan benihnya..mohon Minta pendapat semua

21 Balas

Allahu...nak xnk kena terus terang..tp kesudahan selepas bg tau tu hanya Allah saja yg tau..doa byk2...sbb nama bin tu nak pakai sampai mati..