Kehamilan

Assalamualaikum.. Sy sekadar nk tanya pendapat.. Sy 1st period 11/6, last period 14/6, agak2 skrg kalau check upt, boleh detect x ye?? Sbb tanda2 pregnant tuu mcm dh ada.. ##ingintahu #pleasehelp

6 Balas

kalau dah ada simptom² mngandung mngkin awal² dh boleh detect hcg tu. saya mengandung sebelum ni sehari sebelum due period dah naik terang warna. Pagi ni sy buat upt test (lewat 3 hari) line pudar je. Saya 1st day last period 4/6 ☺️

10mo ago

simptom2 tuu dh ade.. tp siang td check 1 line jee.. x thu lh mngkin awl lg atau hmmm... doa kn sy yee..