Bayi dalam kandungan songsang

Assalamualaikum. Sy pregnant 35w5d. 3hari lepas saya ke hosp sbb baby kerap mengeras dan kurang gerakkan. Rupanya Bila hosp scan baby songsang . Ad yg ad pengalaman tak. Bgi tips mcmne supaya bby pusing masuk ke laluan. Sy risau 19/9 nii kena serah diri kalau baby still takk pusing #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Try buat sujud/position menonggeng lama2. Usap2 perut cakap dgn baby supaya pusing. In shaa Allah baby boleh pusing balik.