pendapat tenang cyst

assalamualaikum.. sy nk tnye ibu2 yg pnh ad pgalaman ada cyst semasa mengandung.. apa punca dan tindakan ye.. sy down bila dpt tau yg doktor ckp kmungkinan ada cyst.. adakah ada effect pd beby???

2 Balas

Faktor pemakan..hormon..jika stress dia akn mmbsr..mcm sy ms preggy cyst mengecil n hilang... alhamdulillah..sy alaminya since dr sblm.nikah...

Sy masa awal preganant ad cyst tp doktor ckp akan surut sndri. Check lepas tu xde dah