Bantu saya

Assalamualaikum. Sy nk tnya, skrg dy brpantang hari yg ke 39. Benang dh jatuh hritu tp baru 3benang jtuh. Ada lg yg belum jtuh. Tp td sy perasan celah kangkang mcm pedih, merah mcm isi lebih pon ada sy tgk. Tp bukan dkt tempat jhit. Dia dkt bhgian luar je betul2 celah kangkang xjauh dr bontot tu. Kenapa mcm tu ye? Ada tak yg pernah jd mcm ni? Hrp ada yg bntu dkt komen ye. Tq semua

2 Balas

Rasanya merah tu bengkak. Kurangkn berjalan n byk minum air. Nnt bila checkup bgtau nurse/dr

bter sis kne rjuk pd misi or doc trus