susah buang air besar

Assalamualaikum.. Sy nk tnya pndapat korang yg dh hamil... Btoi kew kalau kita hamil susah utk kita buang air besar..please bgi tips utk senang buang air besar... Sy bhari jugak nk buang air besar pun... ??

1 Balas

Wasalam Sis ni sy shre berdasarkan exprience sy Sy pon mse preggy sllu ssh nak buang air bsar n sembelit sbb sy xsk syur So sy bykkan mkn buah betik tmbikai n jambi batu Plus sy akan mkn buah prune n then mnum air yogurt bliss tu Mmg snng nak membuang Lagi satu kurgkn mkn pedas utk elak smblit Mybe sis blh try

5y ago

No poblm