saya ingin tahu

Assalamualaikum , sy nk tnya , ad sesape berpengalaman masalah yg sy alami ? Contoh sakit kepala , muntah , sakit badan & x lalu mkn , sy nk tau klau ad sesape alami mcm sy alami , bleh bgitau biasa brapa bulan ye , sy bru msuk 11 minggu 5 hari , dri 14/3 hingga 21/4 x henti muntah sakit kepala sakit badan & x lalu mkn

1 Balas

wahh.. full simptom morning sickness ye mommy? dh buat buku pink ke? try mntk nasihat doc and nurse, and dont forget bagitau doc mommy muntah teruk, and sakit2 sume, biasa doc akan bekalkan ubat klu mudarat utk mommy..