check kandungan

Assalamualaikum sy nk tnya 2hb tu sy ada kluar darah sikit pd waktu malam,esoknya dah coklat skit ja,sy ada check kandungan 5hb(kelmarin) pkai prgnent test..nilah keputusan sy dpt,tapi ada kluar darah selang2 hri 4hb kluar sikit,ptg kmrin ada kluar skit,td pagi mcm 1sudu tea darah,td ptg pun ada jgk ..ada ka sy mgandung atau tak..ikut kn prgnent test tu positif..

check kandungan
1 Balas

Jumpa dktr sis. Jgn blengah lg.!

4y ago

Dah jmp doktor sis,bru td pg kluar hospital janin x bole d slmt kan, kandungan luar rahim..