Czer

Assalamualaikum... Sy nk tny ibu2 yg pnh bersalin czer.jhitan czer tu akn trtngal sndri ke cm mne? N lbihan jhitan pd ujung kanan n kiri tu jgk pon akn trtngal sndri jgk ke. Sbb prut blah kiri sy mcm ad lebihan jhitan.. Ngilu bile pgaang. Maaf ayt berterabur... Sbb sy first time czer. Terima kasih.

1 Balas

ade yg tanggal sndiri, ade yg x prlu tanggal, ade yg perlu tanggal kn.. masa jahit tu x tnye ke kt dkter benang tu jenis cmne..? btw yg hujung tu jgn d usik.. just lap bagi kering je lepas mndi..

5y ago

🤗💕