Keluar coklat²

Assalamualaikum... Sy nak tanya la... Dari ptg smlm smp pg ni, dekat panties ade keluar coklat² la... Sebab apa ye tu?

6 Balas

tadi dah jumpa doktor dan dah scan.. kantung masih ada tp bila scan dah 2 minggu xde perkembangan... saiz kantung masih sama...

1y ago

doktor cuma cakap ada tanda² nak gugur tu... doktor ckp kita tgk 2 minggu lagi... lps 2 minggu doktor Soh dtg semua buat scan.. doktor nak tgk perbezaan... tp sy kena redha la... sebab coklat² masih keluar...