Keluar coklat²

Assalamualaikum... Sy nak tanya la... Dari ptg smlm smp pg ni, dekat panties ade keluar coklat² la... Sebab apa ye tu?

6 Balas

Saya kalau penat mmg keluar spotting coklat tu . Pegi klinik dr bagi dhupaston . Takut rahim tak kuat . So banyakkan rehat ye . Kalau rehat cukup , inshaAllah spotting hilang .

Sy pun.. da dekat seminggu masi ada kluar.. kalo sy bgerak dgn aktif, angkat brg sikit2.., xlama tu mesti kluar coklat spotting tu.. kalo ckup rehat, xda pla

tadi dah jumpa doktor dan dah scan.. kantung masih ada tp bila scan dah 2 minggu xde perkembangan... saiz kantung masih sama...

1y ago

doktor cuma cakap ada tanda² nak gugur tu... doktor ckp kita tgk 2 minggu lagi... lps 2 minggu doktor Soh dtg semua buat scan.. doktor nak tgk perbezaan... tp sy kena redha la... sebab coklat² masih keluar...

Saya dari 5W sampai sekarang dekat 7W masih keluar coklat. Makan ubat antibiotic duphaston sampai sekarang 🥲

1y ago

Dr ckp kita tgk perubahan saiz kantung selepas 2 minggu nnt

Brpa kandungan brpa minggu ?

1y ago

7 minggu

dah berapa bulan?

1y ago

dah pergi klinik td... doktor dah scan...