Anak menangis dan susah tidur

Assalamualaikum. Sy mntk tips dan bantuan ibu2 dalam ni. Ank sy kuat menagis terutama pd pkl 6ptg hingga lps maghrib. Wktu yg sama hampir setiap hari. Kalau tidur jenis yg x lena, asek terbangun. Sy dh usahakan bg soother n bouncer. Masih lagi xlena. Ada tips dan cara tak nk bg ank sy tidur lena?

7 Balas

Nangis tu kejap2 or berterusan? Dah berapa lama macam Ni? Bedung?

4y ago

Apa kata waktu petang, mandi air suam lepas mandi, urut badan baby, tuam. Bagi susu, burp + bedung + dodoi + zikir. Bedung pastikan kemas. Baby umur macam ni perlukan sokongan. Cara dodoi pun main peranan.