keliru

assalamualaikum.. sy keliru sbb tiba2 ada darah dkt pantyliner... klu diikutkan kalendar sy ada 5 hari utk period... dlm masa seminggu sblum keluar darah ni.. sy alami mual,payudara membengkak,perut terasa kembung je.. sy xd pengalaman lg dlm hal ni.

1 Balas

Sis dah buat pregnancy test ke? Kalau positive, darah yg keluar tu orang panggil pendarahan implementasi. Apa2 pun kena monitor banyak mana darah tu. Seeloknya lebih baik segera ke klinik untuk jumpa doktor. Apa2 pun, saya doakan sis semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

5y ago

You're welcome 🤗