kehilangan

Assalamualaikum,, sy kehilangan lg baby dalam kandungan..4 bulan...jantung xberdegup dan sekarang baby masih lg dalam perut belum keluar...dokter bagi mase 2 minggu untuk baby keluar sendiri..kalau tak mau keluar sendiri terpaksa paksa bersalin atau operate... Doakan semoga segalanye dipermudahkan ye mummy... *musim jerebu elakkan keluar ruma semasa pregnant...??

2 Balas

Wslm... Innalillahiwainnailahirojiun.. Salam takziah sis..banyakkan bersabar atas dugaan ini

stay strong! 🌸