batuk

Assalamualaikum sy ibu preggy da 32 weeks...da seminggu sy batuk...pg klinik swasta br ni.. ingt doc blh bg ubat batuk...rupeyer x blh...sy da xtahan batuk smpi sakit perut. .doc kata xblh tkt baby tido nnt ssh nk kire gerak anak ..doc hnya scan takut baby infection ke...scan2..baby kepala s atas dan tgn die siku d belah kiri perut sy...mgkn sbb itu yg sy sakit bile batuk kata doc sbb kena siku bile batuk kan ada pressure pd perut...ada x tips nk hlgkn batuk...sy xtahan rasa ssh tido...sakit sgt perut bile batuk mcm rasa perut berdarah mencucuk...t.ksh mommy smua..

1 Balas

Sy kalau batuk amek ubat batuk nama dia prospan..yg tu slmt utk ibu hamil n mnyusu