Termuntahkan zincofer kena makan lagi satu tablet ke?

Assalamualaikum, sy first time mom nk tanya kalau lps mkn zincofer x lama lepas tu termuntahkan semua ubat tu kena ambik sekali lagi ubat tu atau x perlu ye? Terima kasih yg menjawab

2 Balas

tukar brand lain yg suai ngan awak. mmg rasa dia cam rasa darah kan and besi kan. saya dulu makan, driving benti tepi jalan muntah. last2 tukar brand lain.

7mo ago

Baik, terima kasih sudi jawab soalan saya. Masa makan x de rasa apa pun sbnrnya, tp lps mkn tu terus rasa pening & nk muntah..

Kalau dah muntah, biar je. Makan untuk waktu yang seterusnya

7mo ago

Baik, terima kasih sudi jawab soalan saya.