Kira positif ke ni ye? Upt hcg hijau tu

Assalamualaikum sy dah lewat 3 minggu period. Nak tnye ni line ke

Kira positif ke ni ye? Upt hcg hijau tu
4 Balas

upt yg wrna hijau tu kan ? saya nmpak smua 2 line tapi kabur . mybe awal lg tu yg masih kabur . check lg sminggu lps delay period . positif pregnant tu sis insyaaAllah 🥰

Nampak macam dah positif tapi hormon hcg akan naik setiap 48jam..nanti akan pekat tu..btw,saya minum susu efferty.. tak habis 2 kotak,terus lekat🥰 now 8weeks..

Blm positif lg sis..klau positif 2 line mesti pekat..

3y ago

Yg upt tu hijau tu.. Faint line Evap line?

belum lg tu

3y ago

Ooo kalau upt pun kene 2 line pekat ke baru positif. Upt hijau