Haid setiap bulan. kosong 2y4m 😢

Assalamualaikum. Sy confius tiap bulan datang haid. Tapi cycle berubah2 biasanya antara 28-34 hari. Kdg2 lebih juga tapi xpernah lebih seminggu dr tarikh jangkaan period. Sy xpernah hamil. Ada sesapa ada masalah sama? Doc ckp kalau period tiap bulan maknanya ok. kdg rse da putus hrpn.😞

1 Balas

Period ada tiap bulan belum tentu tak ada masalah sis. Kena jumpa pakar o&g cek betul2. Pcos, tiub tersumbat, etc, still ada period tiap bulan