Badan Terlampau Lemah

Assalamualaikum sy bru trimester pertama tp badan bangun pg2 terus rasa lemah sngt2 smpai ptg... Nk bergerak lakukn kerja harian pun ssh... Mcm mna nk hilangkan atau kurang kn ye??

1 Balas

Wlaikmslm. Trimester prtma mmg mcm tu sis. Alahan kot. Sy dlu msa frst² prgy pn lemah,letih semacam ja. Bnykkn rehat.. Nti pelan² ok la tu.

5y ago

Ok lg tu kalo rsa letih ja. Kalo sy ari tu muntah,cirit teruk smpi msuk wad krg air.😅😅